Verslag 2022

Hallo iedereen, Ik ben Kasper en dit jaar ging ik mee met LCKV wheelerkamp op Terschelling. Wheelerkamp is net als andere LCKV kampen maar dan voor jongeren met een beperking.

Het thema dit jaar was “Reis door Europa” en we hebben er weer een geweldige week van gemaakt. Elke dag was weer een ander land. De aankomst dag was Nederland en de volgende dagen kwamen de landen Italië, Noorwegen, Duitsland, Polen, Griekenland en Engeland voorbij. Elke dag deden we dan ook activiteiten rondom het thema van dat land. In Nederland oud Nederlandse spellen spelen./ de dag erna in Italië een oud romeinse ontgroening gedaan waarbij ik de romeinse keizer speelde die alle groentjes als “niet romeins genoeg” beoordeelde en ze “de barbaren test” liet doen. En zo had elke dag wel zijn eigen leuke thema.

We hadden dit jaar ook een hele bende groentjes erbij wat leuk was om te zien. Veel van de groene begeleiders vonden het in het begin misschien wat wennen maar hoe verder in de week hoe meer ze met de jongeren en met de kampsfeer om konden gaan.

Ook de dagtocht dit jaar was weer super leuk. Iedereen in groepjes, en dan een route volgen door het bos (ook rolstoelers). Op de duinen wat geluncht en dan met een leuke omweg terug naar het kamp terrein. We zijn dit jaar ook een dagje naar West Terschelling geweest (zoals gewoonlijk) waar ieder het ook leuk had. Een van mijn top punten was doctor love. Dit hebben wij nog niet eerder op kamp gedaan maar het was zeker een succes.

Op de donderdag gingen we ook weer zoals gewoonlijk naar het zwembad waar iedereen mee het bad in ging. Vrijdag nog leuk de bonte avond gedaan en de dag erna Jammer genoeg allemaal weer de boot op en terug naar huis. Uiteindelijk moesten we weer allemaal afscheid nemen van elkaar.

Ik vond dit jaar het beste jaar tot nu toe (ik ga mee van 2018), dus chapeau voor alle staf en deelnemers die mee waren. Ik kan niet wachten om volgend jaar met jullie allemaal weer zo’n geweldig jaar te mogen beleven.

Alles over kamp