Kampterrein Terschelling

Deze pagina is volledig gemaakt door oud-kamper Jelle,
die tot 2017 met ons mee ging. éen van de tofste
deelnemers van de afgelopen jaren!

 

 

Wil je alvast weten waar je naartoe gaat op kamp? Of ben je nieuwsgierig hoe het kampterrein er uit ziet? Hier alvast een kijkje op het terrein.

 

Op het kampterrein hebben we een vaste WC/Douche gelegenheid. Verder staat er niks. Ja er staan tenten. Heel veel tenten. We hebben 9 slaaptenten, 1 badkamertent, 1 keukentent, 1 materiaaltent, 1 grote tent en een vlaggenmast

 

 

VlaggenmastP1030527 (Rob spacekamp'16)
Aan het begin van het kamp verzamelen we bij de vlaggenmast en openen we al zingend het kamp. Tijdens het openen wordt de vlag gehesen. Bij ieder spel wat we doen moeten we bij de vlaggenmast verzamelen. Op de laatste dag nadat alle tassen, dozen en rotzooi is opgeruimd sluiten we hier ook het kamp af met de gebruikelijke lckv-liederen en wordt de vlag weer afgetuigd.

 

 

 

WC-gebouwtje
Dit is een gebouwtje waar drie wc’s en twee douches zijn. Waarvan een douche geschikt is voor de rolstoelers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Badkamertent.665 DSCN0359 (2014 Sergej) (2014 Sergej)
We hebben een badkamertent omdat we niet met z’n allen in de douche kunnen. In deze tent kun je ook gedoucht worden of andere handelingen.

 

 

 

 

 

 

 

Keukentent.DSCN1776 (Sergej2012)
De naam zegt het al, dit is de keuken van het kamp. Hier worden de gerechten klaar gemaakt. Van het ontbijt tot het diner. Ook is de keukentent meestal de verzamelplek ’s ochtends als je net wakker bent. Hier kun je dan een bakkie pleur met beschuit of ontbijtkoek krijgen tot dat iedereen is opgestaan. Daarna gaan we met z’n allen aan tafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiaaltent.
Hier staat al het eten en allerlei attributen opgeslagen. Van brood tot snoep en van gereedschap tot spelletjes

 

 

De grote tentDSCN2077 (Sergej2012) 
In de grote tent kunnen we schuilen “als” het regent. Hier worden ook spelletjes gespeeld die door de sportknotsen zijn bedacht. Of ’s nachts de elektrische rolstoelen opgeladen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaaptentenimag5667-rob-15 
Hier slaap je als het goed is alleen maar. Alhoewel “slapen”. Je ligt meer te keten en te praten. Want je ligt hier meestal met z’n zessen. Drie deelnemers en drie begeleiders.

Alles over kamp