Deelnemers gezocht

Gezocht:
Enthousiaste deelnemers die met ons bijzondere kamp mee willen om samen een geweldige tijd te beleven! Het kamp is bedoeld voor jongeren met een beperking tussen 15-25 jaar een gaat elk jaar in de zomervakantie een week naar Terschelling. 

 

Wij vragen:

Leeftijd

Je bent volgens je paspoort minimaal 15 jaar oud. Word je dit jaar 15? Solliciteren kan altijd! Tot je 25e levensjaar is er alle ruimte om samen met een heleboel kampmaatjes de tijd van je leven te hebben!

Enthousiasme

Een week kamp is aanpoten, je moet er dus zin in hebben om allerlei survivaltochten door het bos toe doen, discotheken te bezoeken, veel lol te hebben en de meest rare en idiote fratsen uit te halen.

Er zijn helpende handen en voeten 

Het wheelerkamp is er speciaal voor jou. Dat je een handje hulp nodig hebt, is geen enkel probleem. Je wordt gematcht aan een begeleider die de hele week klaar staat om je te helpen. Dit kan zijn bij het wassen, aankleden, eten en drinken. Gewoon alleen een maatje in je omgeving die je soms even kan steunen als je dingen spannend vind, dat kan natuurlijk ook. Wil je weten wat een begeleider voor jou kan betekenen? Neem gewoon even contact op!

Maatjes

Tijdens de kampweek is je begeleider de steun en toeverlaat van jou.  Je begeleider staat klaar voor je om eens lekker te kletsen, een diepgaand gesprek te hebben of om simpelweg flauwekul uit te halen. Samen met je maatje beleef je een heftige week waarin een heleboel zaken gebeuren die alleen op kamp mogelijk zijn. Het mooie is dat je dit op kamp kunt delen met je maatje, genieten voor twee dus!  Niet alleen krijg je 1-op1 begeleiding, er zijn ook meer dan 10 losse stafleden mee. Zo zijn er hoofdleiders die alles in de gaten houden, sportknotsen die het programma regelen, adjudanten die alle klussen doen, koks die lekkere, gezonde en mooi aangeklede maaltijden maken, een verpleegkundige die je helpt als je een lichamelijk probleempje hebt, een joker die helpt op plekken waar extra handen nodig hebt, het kan niet op! Een klein voorbeeldje, op kamp 2019 LCKfeest waren er 21 deelnemers mee op pad, met in totaal 33 stafleden die als vrijwilliger meegingen om het feest helemaal compleet te maken. Een geweldige club bij elkaar, maar daar kom je vanzelf achter als je eenmaal mee gaat!

Ervaring

Niet alle begeleiders komen uit de zorg, er gaan ook mensen uit het hotelwezen, automonteurs, technisch tekenaars en docenten mee. In het tentje waarin je slaapt ligt altijd een zeer ervaren staflid, in combinatie met wat nieuwere mensen. Deze combinatie zorgt er altijd voor dat we op een gezellige, veilige en en verantwoorde manier helpen bij je begeleiding en lichamelijke hulp. 
Ergens in Mei, dat is meer dan 2 maanden vóór kamp, word je gekoppeld aan je begeleider. De hoofdleiding zorgt er voor dat het type begeleider goed aansluit bij hetgeen jij wil en nodig hebt. Dit wordt van tevoren besproken in een kennismakingsgeprek. Hierdoor zorgen we voor een topmatch voor iedereen. 

Wij bieden:

Levend Cluedo, spooktocht, watergevecht, disco, zwembad, dierengeluiden, zweeds renspel, kortom; Een te gekke week waarin je accu volledig tot op de bodem leeg getrokken wordt, maar na afloop van kamp is je accu weer voller dan hij was voordat je weg ging.

Een leuke groep (te) gekke mensen die samen met jou een te gekke week wil beleven en open staat voor alle rare fratsen die je alleen op kamp kan- en mag uithalen.

Een begeleidersgroep met totaal verschillende achtergronden, beroepen en mate van ervaring die als geheel werkt als een geoliede machine en je helpt bij om samen met andere deelnemers, die net zo verschillend zijn als de begeleidersgroep de allerbeste week van het jaar te vieren. 

Ook bieden wij;
Een kampterrein met alle luxe en comfort die je je maar kan voorstellen, zoals:

Een ligbad (als het genoeg geregend heeft)

een sauna (als de zon flink schijnt),

Een toiletblok waarin je je nooit eenzaam hoeft te voelen

Een slaapvertrek voorzien van alle ruimte (als je de tentzeilen terugklapt)

Nee, op kamp gaan we echt back to basics, ook voor iedereen.  Je slaapt in een tent op je eigen meegebrachte bed, matras of matje. Er is alleen stroom om de rolstoelen op te laden en de medicatie te koelen. De rest doen we met zo weinig mogelijk luxe.
Het sanitair bestaat alleen uit het hoogst noodzakelijke, maar dit is geen enkel probleem.  Warm water is er, maar je kunt er voor kiezen om te douchen in een aangepaste douche, óf in een tent, dat maak je nergens anders mee!

Er moet wel bij vermeld worden dat je, door de bijzondere sfeer op kamp alleen maar geniet en geen tijd hebt om te merken dat je na het douchen al snel weer lekker viezig wordt…..

Salariëring

Salariëring geldt volgens de CAO LCKV-wheelerkamp. Dit betekent dat de staf bestaat uit vrijwilligers en de deelnemers een zo laag mogelijk prijs betalen. Wat de exacte kosten zijn, verschilt elk jaar een klein beetje. Wil je hier meer over weten, schrijf ons gerust aan!

Sollicitaties

Sollicitaties kunnen gericht worden aan de hoofdleiding, lees even verder en je weet naar wie je moet mailen 🙂

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten? neem even contact op met onze hoofdleiding! Je kunt ons bereiken via hoofdleiding@lckv-wheelerkamp.nl

Hoofdmenu