Hoe schrijf ik me in?

Als je wat meer wil weten over ons kamp kun je altijd contact opnemen met onze hoofdleiding. Hoofdleiding@lckv-wheelerkamp.nl is ons emailadres. De inschrijvingen voor deelnemers zijn altijd aan het begin van het jaar. Wil je weten of de officiële inschrijvingen al begonnen zijn? neem even contact op!

 

Ben je een nieuwe deelnemer?

 

Ergens in Januari start de inschrijving voor deelnemers. De exacte datum vind je altijd op de site van LCKV, neem er eens een kijkje. Nadat je je via de website van LCKV hebt ingeschreven neemt de hoofdleiding enkele weken later contact met je op. Geen paniek dus als je niet direct iets hoort!  De hoofdleiders geven je dan informatie over kamp en willen graag van jou weten welke ondersteuning je nodig hebt van je begeleider en welke hulpmiddelen je meeneemt. Je maakt een afspraak  om wat uitgebreider te praten. Samen met de hoofdleiding bespreek je dan of je je definitief inschrijft.

 

In het voorjaar is er een kennismakingsdag waar je alle deelnemers en begeleiders leert kennen. Je kan dan al meteen een beetje sfeer proeven en meemaken hoe gezellig en gek het er bij ons aan toe gaat!

 

Je krijgt een aantal mails over kamp met de vertrektijden, het kampthema, de spullen die je nodig hebt en nog een heleboel meer. Zo kun weet je precies waar je aan toe bent en kun je goed voorbereid op kamp. 

 

En dan?  Op onze facebookpagina (klikken!) kun je steeds meer ongein lezen… En uiteindelijk gaan we samen op kamp en heb je een topweek!

 

Ben je een nieuwe begeleider?

 

We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe begeleiders. lees onze “vacature” even door. De vragen die je dit bij je oproepen kun je stellen aan onze hoofdleiding. 

 

In november is er voor alle LCKV-kampen een inschrijvingsavond. Dit heet de GGDDJW-avond. Meer informatie hierover vind je op de site van onze vereniging www.LCKV.nl De meeste begeleiders schrijven zich op deze avond al in voor kamp. Meestal hebben we na de GGDDJW-avond nog wel wat plek voor leuke begeleiders over. Neem even contact op met de hoofdleiding en zij bespreken de verdere inschrijving met je. 

 

In de periode april-mei gaan we met alle staf op voorbereidingsweekend. We maken afspraken over kamp, doen tiloefeningen en hebben het vooral heel gezellig samen. Na het voorbereidingsweekend voel je de teamsfeer en hoor je er helemaal bij!

 

Enige nadeel is dat je dan nog zo lang moet wachten op die ene superleuke week!

 

Hoofdmenu